💡Sıradan Olmayan Fark Yaratan Çözümler

Google Ads Nedir?

Google Ads Nedir? Nasıl Kullanılır?
Dünyanın en büyük arama motoru olan Google’ın web sitelerini, ürünleri ve işletmelerin ön plana çıkmasına ve hedef kitlelerine etkileşim halinde olmasını sağlayan reklam platformu adıdır Google Ads.

Google’ın dünya geneline sunmuş olduğu dijital reklam platformunda online reklamlar oluşturmanızı sağlayan ve bu reklamları oluştururken kitle hedeflerinizi de seçmenize olanak sağlar. Doğru stratejilerle Google’da reklam vermeniz için hazırlanmış olan ada platformu yapay zeka desteklidir. Verilerinizi ve reklamlarınızı optimize ederek veriler de sunmaktadır.

Google Ads nedir ücretli mi?
Türkiye de reklam platformları arasında birinci sırada yer alan Google Ads; vermek istediğiniz reklam türüne göre değişen ücretlendirmesi mevcuttur. Türkiye pazarına özel 5500TL harcadığınızda 5500TL de Google tarafından sizlere hediye edilmektedir.

Belirlediğiniz reklam türüne göre günlük harcama bütçesi de size aittir. Hedef kitlenizin ve reklamınızın modeline göre opsiyonel verilere dayanarak sizlere ne kadar reklam ücreti vermeniz konusunda fikirler de sunmaktadır. Ayrıca; anahtar kelime planlayıcı ile de reklam vermek istediğiniz de anahtar kelimelerinize bağlı olarak arama hacimlerini de sizlere sunmaktadır. Bu trafiklere bağlı olarak da reklamlarınızda harcamalarınızı ve hedef kitlenizin arama motorunda sizi ne sıklıkla aradığını da öngörmüş olursunuz.

Google ads 5500TL kupon kodu nasıl alınır?
Google ads reklam platformunda Türkiye pazarına özel olarak 5500TL harcadığınız da 5500TL de hediye kupon kodu kampanyasından yararlanmanız için aşağıdaki kriterleri yerine getiriyor olmanız gerekiyor.
- Yeni reklam hesabı olması
- Daha önce kupon kodu kullanılmamış olması
- Reklamların Ads prosedürlerine uygun olması
- Reklam veren doğrulaması yapılmış olması
- Belirlenen süre içerisinde 5500TL harcama yapılmış olması

Bu kriterleri yerine getiren reklam hesapları için “işleniyor” ibaresi gelecek ve kriter değerlerine bağlı olarak 5-35 iş gününe kadar reklam bakiyesi hesabınıza tanımlanacaktır. Bu süreç içerisinde hediye reklam bakiyeniz gelmedi ise Bize Ulaşın kısmından form gönderebilir ve bilgi talep edebilirsiniz.

Google ads iletişim numarası nedir?
Google adı türkiye telefon numarası: 0850 390 21 00
Mesai saatleri içerisinde 1. Seviye destekler ve hesap optimizeleri konusunda destek vermeye çalışan türkiye ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Google Ads ile neler yapılabilir?
Google reklam platformu (önceki adı Google Adwords) Google Ads ile iş ortakları sitelerinde Youtube kanallarında reklam verebilirsiniz. 10 milyondan fazla kullanıcısı olan Google Ads, reklamlarınızın seçtiğiniz kitlelere ulaşmasını sağlar. Google INC tarafından geliştirilen reklam platformu ücretli arama motorudur.

Google ads reklam modelleri nedir?
Sunduğu reklam modelleri ile sektör ve kullanıcılara bağlı olarak genel ya da özel bir hedef kitleye görüntü ses ve metin reklamlarınızın ulaşması sağlar.

Reklam modelleri;
- Alışveriş reklamları
- Arama ağı reklamları
- Yeniden pazarlama reklamları
- Görüntülü reklam ağı reklamları
- Youtube reklamları

Google Ads ne için kullanılır?
Google reklam platformu ads reklam platformudur. Ürün satışlarını artırmak, marka bilinirliğini artırmak ve telefon trafiğini artırarak iş potansiyelini artırmak isteyen tüm birey ve kurumsal herkesin reklam vermesine olanak sağlar. Arama ve haritalar da ya da benzer ürünler arasında üst sıralara çıkmasını sağlar.

Google reklam vermek
Büyük bir kullanıcı kitlesi olan Google arama motorunda görünürlüğünüzü artıracak Google Ads reklam modelleri ile reklam vermeniz çok kolay, bir kaç adım da reklam hesabınızı oluşturabilir reklam vermeye başlayabilirsiniz.

Google reklamları ile web sitenize trafik oluşturabilecek etki yaratabilirsiniz. Aranan kelimelere bağlı olarak reklam veren kullanıcıların reklamlarını aranan kelimelere bağlı olarak kullanıcılara gösterimler yapmaktadır. Satışları artırmak, işletme bilinirliğini artırmak adına esnek reklam modelleri sunar.

Doğru reklam nasıl kurulur?
Öncelikle reklam vermek istediğiniz kitleyi iyi analiz etmeniz gerekiyor. Sonra ki süreçte anahtar kelimelerinizi iyi kullanmanız ve seçmeniz gerekiyor. Öğrenme sürecine giren reklamlarınızı da izlemeniz gerekmektedir.

Reklam danışmanı ne iş yapar?
İla Bilişim olarak işletmelere ve reklam verenlere sunduğumuz reklam danışmanı modelimizde; reklamların optimizesini sağlanması, sahte ve şüpheli tıklamaların analizlerinin yapılması, reklam stratejileri ile doğru hedef kitleye erişmesini sağlaması ve reklam optimizasyonları ile maaliyetleri düşürerek dönüşümleri üst seviyeye çıkartılması hedeflenmektedir. Düşük reklam bütçesi ile etkileşim almak mümkün.

Google adı uzman danışmanlarımızdan ücretsiz hesap optimize talebi oluşturabilir, size özel yol haritası isteyebilirsiniz.

İletişime Geç